+4791904260 post@auroraspirit.com

TA MØTET

PÅ AURORA SPIRIT DISTILLERY

SPENNENDE OMGIVELSER

Med spektakulær utsikt mot vakre Årøya og «Gullrekka av Lyngsalpene», tilbyr vi en helt unik ramme for små, eksklusive møter opp til 12 personer. I tillegg til utsikt, fasiliteter, lokal mat og drikke kan vi krydre møtet med aktiviteter som NATO – besøk, Snøscooter (vinter) og tastings.

GUIDET WHISKY TUR

På alle møter tilbyr vi en guidet tur på verdens nordligste destilleri. På den guidete turen vil du få en innføring i brennevinets historie, den tekniske prosessen på anlegget, og få lov til å føle og lukte på ingrediensene brukt i produksjon før vi selvsagt runder det hele av med en smakstest.

Stemningen...

Det er en helt spesiell stemning på et destilleri. Luktene, lydene, lyset, ja selve stemningen er helt unik. Besøkende på Aurora Spirit Distillery er alle enig om at det er noe helt spesielt ved å besøke verdens nordligste destilleri.

MØTEROM

Moderne møterom med alle fasiliteter, sikrer gode prosesser og et suksessfullt møte.

OVERNATTING

Vi kan tilby overnatting i våre eksklusive ”fjord cabins” – rett ved siden av Lyngenfjorden.

LOKAL MAT

I forbindelse med møtepakken serverer vi lokal mat i samarbeid med vår catering tjeneste.

KOMBINER MØTET MED ANDRE AKTIVITETER

Aurora Spirit Distillery har vunnet en rekke internasjonale priser for sine produkter og visningssenter. Med spektakulær utsikt mot vakre Årøya og «Gullrekka av Lyngsalpene», tilbyr vi en helt unik ramme for små, eksklusive møter opp til 12 personer. I tillegg til utsikt, fasiliteter, lokal mat og drikke kan vi krydre møtet med aktiviteter som NATO – guding, Snøscooter (vinter) og tastings.

VIP – WHISKY TOUR

På “VIP – Whisky Tour”, vil du få en lengre, utvidet omvisning med mer fokus på vår Whisky produksjon. Du vil få en guidet tur gjennom destilleriet og begge våre fat – lager. På VIP turen vil vi også åpne spesielle Whisky – fat og du vil få lukte og smake på eksklusive produkter, rett fra fatet.

NATO BASE TOUR

Bli med på en guidet tur inn i den nedlagte NATO- basen Årøybukt, som fortsatt skjuler store og dype tunneler, som er borret inn i åssidene. Under den kalde krigen, var basen av strategisk betydning i å forsvare Norge fra det mektige Sovjetunionen. Du får lære om brent jords taktikk, andre verdenskrig i Arktis og konsekvensene av den kalde krigen. 

JACUZZI og SAUNA

Prøv vårt private boblebad – med utsikt over den vakre fjorden og Lyngsalpene – med vann oppvarmet til en temperatur på 38 ˚C, ørner som svever over deg og den spektakulære naturen i Lyngenfjorden rundt deg. Eller slapp av i vår sauna – rett ved siden av Lyngenfjorden. (NB: Kun for overnattingsgjester)

PRESENTASJON og TASTINGS

De ansatte på Aurora Spirit Distillery kan holde engasjerende presentasjoner, med innlagte smaksprøver av ymse karakter. Ta et avbrekk i møtedagen og hør på hvordan man etablerer en Whisky business i nord eller hvordan akevitten ble vårt nasjonale brennevin.

Vi kan tilby 3 forskjellige foredrag, på ca. 30 minutters lengde:

  • «Norsk akevitthistorie – mer enn du visste?» – Lær om Norges rike og interessante alkoholhistorie. Inkluderer 3 smaksprøver fra Nord-Norges eneste akevittprodusent.
  • «Arktisk Whisky?» – Hvorfor kalles egentlig Whisky verdens mest kompliserte drikk? Lær mer om veien fra korn til brunt, arktisk brennevin. Inkluderer 3 smaksprøver av verdens nordligste Whisky.
  • «Lovlig alkoholproduksjon i Nord-Norge, går det an?» – Vi forteller vår gründerhistorie, med oppturer og nedturer. Inkluderer 3 ulike tastings av forskjellige slag.

MØTEPAKKE, LUNSJ TIL LUNSJ (eksempel)

DAG 1:
Ankomst, lunsj med lokale råvarer.
Møtetid i Midgard Lounge. (inkl. kaffe, kjeks, AV-utstyr, WiFi)
Arctic Whisky Experience (Guidet tur i destilleri og tønnelager)
3 retters middag med dedikert kokk som presenterer maten
Overnatting i de spektakulære ”Aurora Fjord Cabins”

DAG 2:
Frokost i Bivrost Lounge
Møtetid i Midgard Lounge (inkl. kaffe, kjeks, AV-utstyr, WiFi)
Lunsj med lokale råvarer.
Avreise

Vi besøkte Aurora Spirit Distillery i september 2020. Gjennomførte bedriftsinterne prosesser for ledergruppa og fikk samtidig oppleve verdens nordligste destilleri på nært hold. Et flott opplegg på et fantastisk sted. Anbefales!

Tom Hugstmyr

CFO, SmartDok

COVID - tiltak

Vi holder avstand. Vi informerer. Vi holder det rent

Fergerute Ullsfjorden og Lyngenfjorden gyldig fra 01.01.2022

Fergeruter Lyngen 2022

Flere detaljer finner du på https://www.visit-lyngenfjord.com/no/turistinfo-olderdalen/ferge.

BE OM TILBUD PÅ MØTEPAKKE!

Vi kan spesialtilpasse opplegg som passer deg og ditt firma. Det er mulig å bestille rene dagsopplegg og komplette overnattingspakker med bespisning, møter og aktiviteter.

Send inn skjemaet og du vil få et uforpliktende tilbud på møtepakke.

NB: DETTE SKJEMA GJELDER FIRMA/GRUPPER.

FOR PRIVATE BOOKINGER AV AKTIVITETER OG OVERNATTING, KLIKK HER…)

Ønsker tilbud på:

1 + 15 =

Besøk oss

Aurora Spirit Distillery as

Årøybuktneset 44

9060 Lyngseidet, NORWAY

Kontakt oss

+47 91904260

post@auroraspirit.com

 

Åpningstider

Visningssenter: 11 – 15 (M-F)

Produksjon/admin: 08 – 16 (M-F)

NB: Noen sesongvariasjoner